FAQ

Hier vind je de meest gestelde vragen omtrent Summer Vocals. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een mailtje naar info@summervocals.nl.

Q: Wanneer vindt Summer Vocals plaats?
A:
De repetitieweek is van maandag 12 augustus tot en met zaterdag 17 augustus.

Q: Waar zijn de repetities?
A:
De repetities voor Summer Vocals vinden plaats in theater de Groene Engel en buurtcentrum De Binnenstad in Oss.

Q: Waar vinden de optredens plaats?
A:
De optredens vinden plaats in theater de Groene Engel.

Q: Zijn er vooraf ook repetities?
A:
Nee, de repetities vinden alleen plaats tijdens Summer Vocals. Je zou van tevoren met een aantal van jouw stemgroep af kunnen spreken om de partijen door te nemen. Van alle deelnemers wordt verwacht dat ze de teksten en melodieën thuis instuderen om maandag goed van start te kunnen gaan. 

Q: Hoe kom ik aan de benodigde bestanden om thuis te kunnen oefenen?
A: Je ontvangt een link naar onze Dropbox. Hierin staat het repertoire met bladmuziek en midifiles om te kunnen oefenen.

Q: Ik kan geen noten lezen, kan ik dan wel meedoen?
A: Via Dropbox krijg je toegang tot de bladmuziek en midifiles. Dit zijn mp3's waarmee de toonhoogte wordt aangegeven. Als je daarmee kunt oefenen, is het prima als je geen noten kunt lezen.

Q: Hoe worden de audities verricht?
A:
Deze audities zijn digitaal. Deze bestaat uit het inzingen van een koorpartij uit een Summer Vocals-arrangement. Na je inschrijving ontvang je meer informatie over de auditie en de deadline. 

Q: Wat is de deadline voor het indienen van de audities?
A:
Jouw ingezongen bestanden moeten vóór 1 mei ingediend zijn.

Q: Wanneer krijg ik informatie over de audities?
A:
Zodra je je inschrijft ontvang je de informatie en benodigde bestanden voor je auditie. Voor het vrije onderdeel zou je nu al een liedje uit kunnen kiezen en inzingen.

Q: Wanneer krijg ik de uitslag van de audities?
A:
De uitslag ontvang je uiterlijk 1 juni per mail.

Q: Heb ik nog bedenktijd?
A:
 Je inschrijving wordt definitief als je je auditiestukken hebt ingezonden. Hiermee verplicht je jezelf tot deelname en het betalen van de deelnamekosten. Mocht je je later bedenken, dan kunnen we alleen de kosten terugstorten die tijdens de zangweek gemaakt worden.

Q: Wat zijn de kosten?
A:
Deelname kost €195. Dit is voor een volledige week met workshops en repertoire, inclusief koffie, thee, fruit en dropjes en twee avondmaaltijden.

Q: Is Summer Vocals een commercieel initiatief?
A: Nee, Summer Vocals draait volledig op vrijwilligers. De inkomsten zijn kostendekkend en bestaan uit de deelnamekosten, ticketing en subsidies.

Q: Ik woon niet in de buurt van Oss, worden er slaapplaatsen geregeld?
A: 
Nee, Summer Vocals is exclusief verblijf. Er zijn volop accommodaties beschikbaar in de buurt van Oss en als je hulp nodig hebt met zoeken, dan helpen we je graag.

Q: Hoe laat starten en eindigen we?
A:
 Op doordeweekse dagen starten we rond 09:15 uur en eindigen we rond 17:00 uur. Op donderdag gaan we 's avonds gezamenlijk uit eten. En op zaterdag duurt het van ongeveer 12:00 uur tot ongeveer 22:00 uur.

Q: Is er eten of drinken beschikbaar?
A:
Nee en ja. Voor een lunch zul je zelf moeten zorgen. Er is wel koffie en thee beschikbaar en we zullen ook zorgen voor wat fruit en dropjes. Op donderdag gaan we gezamenlijk uit eten en op zaterdag zorgen we voor een avondmaaltijd.