Summer Vocals 2019

THEMA 2019: Aardappel Anders

Je weet wel, de saus uit een potje waarmee je je oer-Hollandse gerecht nét even anders op tafel zet.

Summer Vocals 2019 staat helemaal in het teken van Nederlandse artiesten. Maar dan nét even anders. Stijlbreuken, mash-ups, bewerkingen met een twist, een programma vol verrassingen! Wat dacht je van Marco Borsato in reggae, Kensington als gevoelige ballad, een mash-up van Lil’ Kleine en Linda Roos en Jessica, of een jazzy Waylon. Natuurlijk mogen ook de allerbeste liedjes uit de kleinkunst en de Nederlandse film niet ontbreken.

Met Summer Vocals 2019 serveren we je een oer-Hollands GVA’tje (Groente, Vlees en Aardappelen), maar dan door elkaar gehusseld, fijn gemaakt in de blender, op smaak gebracht met verrassende kruiden en geflambeerd met hete invloeden.

SUMMER VOCALS: DE TWEE GROEPEN

Bij Summer Vocals werken we met twee groepen die allebei hun eigen dirigent hebben. Één groep staat onder leiding van Ruben Smits. De tweede dirigent wordt binnenkort bekend gemaakt.

In de groep van Ruben wordt veel van jou als zanger gevraagd. Daarom moet je na aanmelding enkele opnames insturen, als een soort auditie. Voor de andere groep is dit niet nodig; het invullen van het aanmeldformulier is voldoende. Op het inschrijfformulier kan je aangeven of je mét of zonder auditie wil meedoen aan Summer Vocals. 

HOE ZIET EEN WEEK ER UIT?

Summer Vocals duurt van maandag 12 augustus tot en met zaterdag 17 augustus. Maandag tot vrijdag zijn repetities van 9:15 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag geven we concerten om 15:15 uur en 20:00 uur. 
Op donderdagavond eten we gezamenlijk bij een restaurant in Oss. Ook op zaterdag is de catering geregeld!

WAT KOST DEELNAME? 

Deelname aan de gehele week kost € 195,-. Wat krijg je daarvoor?

  • Koffie, thee, snoepjes, fruit
  • Een leuke workshop in het midden van de week
  • Het repertoire (digitaal)
  • Twee keer uit eten: op donderdagavond en zaterdagavond
VRAGEN? 

Stuur dan een mail naar info@summervocals.nl