Summer Vocals 2019: Aardappel Anders

De zesde editie van het zangproject Summer Vocals in de Groene Engel in Oss staat helemaal in het teken van muziek uit Nederland. Het thema 'Aardappel Anders' geeft aan dat er dan net even een ander tintje wordt gegeven aan die muzikale Nederlandse producten. Volgens de organisatie moeten we dan denken aan Marco Borsato in reggae-uitvoering, een 'mash-up' van Lil' Kleine met Linda, Roos en Jessica, Kensington als gevoelige ballad of een jazzy uitvoering van Waylon. Dirigenten dit jaar zijn Ruben Smits en Susanne van Althuis.

Summer Vocals 2018: Evolution of Music

De eerste jubileumeditie van Summer Vocals, en bovendien de eerste editie met twee verschillende groepen en veertig zangers! Femke Temmink was de gastdirigent.


Summer Vocals 2017: All Around the World

Geïnspireerd op het thema All around the world passeerden wereldse klassiekers de revue die de basis hebben gelegd voor de huidige popmuziek, zoals Africa van Toto, The girl from Ipanema, Kung Fu Fighting en Hallelujah. Maar er wordt ook muziek van verder weg uitgevoerd, zoals een Oostenrijkse jodel, een tango uit Argentinië en klanken als Indonesische klokjes.

Summer Vocals 2016: To the Movies


Summer Vocals 2015: The Sound of Viral

Summer Vocals 2014: Words

De allereerste editie van Summer Vocals, met

  • 21 deelnemers
  • Nummers als Words (The Real Group), More Than Words (Extreme), Don't Stop Believing (Journey / Glee) en Lullabye (Billy Joel)